Copyright © 2012 3set.gr
Development:: Web intelligence

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝ/ΧΩΝ 16 ΜΑΙΟΥ 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

Μια ακόμα Γενική Συνέλευση ανευ  ουσιαστικών αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16-5-2013 .

Τουλάχιστον από απόψεως παρουσίας και διαλόγου ήταν σε καλύτερο επίπεδο απ ότι στο παρελθόν .

¨Ομως από ουσία μάλλον μηδενικά πρέπει να αθροίσουμε και τούτο γιατί οι ενέργειες των Διοικούντων παρά τις υποσχέσεις και τις 2 αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων του Δεκεμβρίου 2012 αλλά και της του Απριλίου 2012 , περί έναρξης δικαστικών ενεργειών και συγκεκριμένα μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου τούτο μετατράπηκε σε παραστάσεις -προφορικές πιέσεις παράπονα και κάποιο εξώδικο πρός την πολιτική ηγεσία μάλλον για αντισυνταγματικότητα των Νόμων που οι ίδιοι ψήφισαν.

Περιμένουν να ιδρώσει το αυτί των πολιτικών ηγεσιών οι οποίοι έχουν καταργήσει την κοινοβουλευτική διαδικασία παραγωγής Νόμων και με Προεδρικά διατάγματα της στιγμής επιλύουν κάθε θέμα .

Περιμένουν του τραπεζίτες να μας λυπηθούν και να μας χαρίσουν αυτά που για αυτούς είναι η σωτηρία των

Αναλάβαμε εργολαβικά όλοι  μα όλοι δηλ ο λαός  του τόπου μας να στηρίξουμε το τραπεζικό σύστημα και το ρήμαγμα των αποθεματικών κεφαλαίων ιδια -ξένα -καταθέσεις κλπ που οι ιδιοι δημιούργησαν  ,μειώνοντας συντάξεις λόγω κουρεμάτων και αφαιμάξεων των ταμείων .

-Συνεχίστηκε εν ολίγοις το θέατρο σε λιγότερο βέβαια βαθμό αλλά σίγουρα θέατρο των ώριμων ,των παλαιών αγωνιστών και συνδιακλιστικών ηγεσιών του χώρου μας οι οποίοι έχουν αναλάβει εργολαβικά την σωτηρία μας .

Λένε κιόλας ότι δεν επιτρέπεται οι όψιμοι να ασχολούνται και να τους αμφισβητούν γιατί τους χαλάνε την σούπα και τα σχέδια της σωτηρίας μας όπως την έχουν σχεδιάσει ,με φωνές -κραυγές -ιαχές κλπ κλπ ανάρμοστα για σωματείο Αστικού Δικαίου.  

ΘΑ ! ΘΑ ! ΘΑ ! Μόνο που δεν ξέρουμε το πότε θά κινηθούν νομικά εναντίον των παρανομούντων με τα θέματά μας παράλληλα δε ακούγονται και κάτι περίεργες προτάσεις για αποδοχή ως τετελεσμένου την πλήρη κατάργηση του ΤΕΑΠΕΤΕ ως πεθαμένου καί μη  δυναμένου να αναστηθεί παρά τις αποφάσεις των Δικαστηρίων τις οποίες φροντίζουν να μην εκεμεταλεύονται  όπως επιβάλλεται εκ των περιστάσεων .

Ο ΣΥΕΤΕ απο το  2005 δεν έκανε καμμία ενέργεια για την παράλληλη αποταμίευση των ασφαλιστικών εισφορών και στο ΕΤΑΤ ως το δημόσιο επικουρικό άρα και υποχρεωτικό για τους εργαζόμενους και του ΤΕΑΠΕΤΕ ως ειδικής Σύμβαση που δεν καταργήθηκε βάσει και πρωτόδικης άλλά και βάσει εφετειακής απόφασης που δεν έγιναν ποτέ έστω και μερικώς εκτελεστές ούτε ποτέ ζητήθηκε η αναστολή των αρνητικών για μας μέχρις οριστικής και τελεσίδικης απόφασης που θα δικαίωνε  το ΑΔΙΚΟ .

Είναι ή δεν είναι ένοχη η μή παρέμβαση

Είναι ή δεν είναι ένοχη η αποδοχή και παρακράτηση ως 50-50 της προσυνταξιοδοτικής όσων αποχώρησαν με βάσει το καταστατικό του ΤΕαπετε και την βούληση της Τράπεζας για μείωση του προσωπικού .

Είναι ή δεν είναι ένοχη η συμπεριφορά των εμπλεκομένων  συνδικαλιστικών ηγεσιών και εκπροσώπων μας οι οποίοι αποχωρούν με βαθμούς Διευθυντών και μεγάλα μπόνους

Είναι ή δεν είναι ένοχη η μη παρουσία της ηγεσίας του ΣΥΕΤΕ στην Γενική Συνέλευση αφού είναι και η μόνη αντισυμβαλλόμενη μεταξύ ήμών και της Τράπεζας

Είναι ή δεν είναι ένοχη η αδιαφορία των για το πώς θα επιβιώσουν οι συνάδελφοι με τις ίδιες και μεγαλύτερες υποχρεώσεις και τις μισές αποδοχές λόγω περικοπών που δεν γνωρίζουμε τον πάτο

Είναι ή δεν είναι ένοχη η μη διεκδίκηση τουλάχιστον μιας συνολικής ρύθμισης των δανείων μας όχι μόνο των στεγαστικών αλλά όλων των οφειλών μας αφού δεν είμαστε εμείς οι υπαίτιοι της οικονομικής καταστροφής της πατρίδας μας .

Σίγουρα είναι για πολλά ένοχοι το γνωρίζουμε τους γνωρίζουμε και τους περιμένουμε να έλθει η ώρα της ψήφου μας γιατί είμαστε και μείς κάπου ένοχοι , στηρίζουμε τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα σε όλα τα επίπεδα αφού ξέρουμε και την διαδρομή των αλλά και τις δυνατότητές των