Copyright © 2012 3set.gr
Development:: Web intelligence

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 25 ΜΑΡΤΗ 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

ΟΙ ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ..... ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

-ΚΑΙ ΟΠΩς ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ ..... ΣΤΙΣ  25 ΜΑΡΤΗ 2013 ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΜΙΞΟΥΜΕ ,ΟΣΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ  ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ  ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΗ  ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΙΚΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ  ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ  .

-ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ως ΕΘΝΟΣ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ  ΘΕΛΟΥΜΕ σίγουρα  ΠΟΛΛΑ SERVIS ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ , ......απόδειξη αυτά που βιώνουμε και δεν έχουμε ακόμα γιορτάσει ουτε καν  τα 200 χρόνια από τότε  ελπίζω νάμαστε ζωντανοί το 2021 για να βιώσουμε τις μνήμες , σ αυτά είμαστε απιαστοι  αρκεί κάποτε να διδαχθούμε και να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε για το μέλλον ότι θετικό διασφαλίσαμε εκ της Ιστορίας    που είναι πλούσια σε διδάγματα και για εφαρμογή και για..... αποφυγή .

-Ηλθε νομίζουμε το πλήρωμα του χρόνου για να όρκιστούμε ως  νέοι ΦΙΛΙΚΟΙ ότι ως ""ΕΛΛΗΝΕς""  δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη του νεότερου και απώτερου παρελθόντος μας  και να καταλάβουμε ότι οι εντός των συνόρων δεν ειμαστε  εχθροί απλά στα πλαίσια της πολιτικής δημοκρατίας γίνεται αγώνας για την εξουσία που είναι γλυκιά και ... ποθητή αρκεί να είναι και αποτελεσματική για να μην πεινάνε άνθρωποι στον 21ο αιώνα . Λέμε  ΟΧΙ  σε απελπισμένα παιδιά και πεινασμένους  γέρους !!! 

-Πρέπει να το χωνέψουμε και να το βάλουμε βαθειά  και στο μυαλό μας και στην καρδιά μας ότι ο Ελληνικός λαός πλήρωσε ακριβά το τίμημα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ποτίζοντας με αίμα κάθε γωνιά της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ χύνοντας τόνους ΑΙΜΑ  γράφοντας σελίδες ΔΟΞΑΣ -ΗΡΩΙΣΜΟΥ και ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ  ,... να καταλάβουμε  ότι οφείλουμε την συνενόηση μεταξύ μας στους απώτερους προγόνους μας που τόσο συχνά επικαλούμεθα αλλά δεν ξέρω σε τι τους μοιάζουμε . ,,Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΗ ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ,,

Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενεές των παιδιών μας των δικών μας της Ευρώπης του ΚΟΣΜΟΥ ,

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΙΜΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ,ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΩΝ  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ .

ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ -ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΤΟΠΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ που δεν ήθελε καμμιά αντίσταση από ένα λαό που η έννοια της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ είναι το ΠΑΝ για την ύπαρξή του ,γιατί έχει στο γονίδιό του το ή ΤΑΝ ή ΕΠΙ ΤΑΣ .  

  ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ  ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ  ΔΥΟ  ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ, (κι αν είναι πολύχρωμα πάλι δεν πειράζει ) ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΗΝΜΕΙΟ ΤΗς ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΗΝΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟς ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 

 ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ  . καλή αντάμωση  στα Καλάβρυτα   25 ΜΑΡΤΗ 2013