Copyright © 2012 3set.gr
Development:: Web intelligence

EKTAKTH ΓΕΝ.ΣΥΝ/ΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 12/2012

E-mail Εκτύπωση PDF

Η αλήθεια είναι ότι το Προεδρείο μας πρόλαβε ,προκηρύσσοντας την πραγματοποίηση της εκτακτης  γενικής συν/σης προφανώς για την ενημέρωση των συνταξιούχων . Λέμε μας πρόλαβαν γιατί από τον  μήνα Σεπτέμβριο λαμβάνοντας τα μυνήματα των συναδέλφων συνταξιούχων και την αγανάκτηση των ξεκινήσαμε την συλλογή υπογραφών για την Γ/Σ την οποία θεωρούσαμε επιτακτική ανάγκη .

Ειναι πολύ  έμπειροι σε σχέση με την διαχείριση των προσδοκιών του κόσμου και ξέρουν να εκμεταλεύονται όλες τις περιστάσεις .

Η Συνέλευση έγινε η παρουσία του κόσμου ΄ήταν σχετικά ικανοποιητική ο διάλογος έγινε και ήταν χρήσιμος τα αποτελέσματα και οι αποφάσεις όμως θεωρούμε ότι δεν ήταν αυτό που περίμενε ο κόσμος μας .

Υποστηρίζουμε την άποψη αυτή γιατί ο πρόεδρος κυρίως λειτουργώντας με τον δικό του τρόπο ζήτησε την εξουσιοδότηση του σώματος για την έναρξη νομικών διαδικασιών κατά παντός ενεχομένου στην .

Θα θυμάστε ίσως ότι ό ιδιος στην Γενική Συνέλευση του Απριλίου έδινε μεγάλες υποσχέσεις για αντίσταση μή παράδοσης των φακέλλων για μή κρατήσεις για αναμονή της σίγουρα θετικής για μας απόφασης του Αρείου Πάγου κλπ κλπ

Αποτέλεσμα καλό γι αυτόν ήταν η επανεκλογή με καλό σχετικά αριθμό ψήφων ξεχνώντας βέβαια την εντολή της ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ που έλεγε για έναρξη αγωγών κατά παντός .

Εγινε βέβαια και ένα μικρό θεατρικό μονόπρακτο μεταξύ ΜΠΕΚΙΑΡΗ και ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Συλλόγου εργαζομένων ο οποίος υποτίθεται πως ήλθε να χαιρετήσει αλλά και να ενημερώσει τον κόσμο ως αρμόδιος κατά νόμο εκπρόσωπός μας αλλά λόγω αντιπαράθεσης απεχώρησε .  Τούδωσε ωραία ευκαιρία ο παλιός και την κοπάνησε αντί να τον κρατήσουμε εκεί να απολογηθεί για τα εγκλήματα της απραξίας των καί της ένοχης σιωπής των για να μην πούμε της ένοχης συμμετοχής των σε πράξεις που μας υπονόμευσαν κυριολεκτικά .Που θα πάει όμως δεν θα γίνουν συνταξιούχοι ,τότε να δούμε εκτός κι αν ΕΞΑΡΓΥΡΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΝ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥς .

Δεν θέλουμε να γίνουμε κακοί αλλά έστω και τώρα αν  αξιοποιήσουν την ανανεωμένη εντολή και λειτουργήσουν άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς επιτροπές και επιτροπάτα μακάρι θα τους περιμένουμε και θα είμαστε δίκαιοι στην κρίση μας .

Ο κόσμος μας περνά δύσκολες ώρες εκτός αυτών που απέκτησαν γερά μπόνους και σύνταξη Δ/ντών και θέλει στόχους -ενέργειες και αποτελέσματα δεν θέλει διακυρήξεις για ατελέσφορες κουβέντες για διατριβή και πολύ μπλά μπλά .

Δόξα των Θεώ υπάρχουν πολλοί συν/φοι με τις απαραίτητες γνώσεις και κανένας δεν αρνείται να συμβάλει αρκεί να γίνουν οι σωστές παρεμβάσεις και όχι προσχηματικά τερτίπια για να περνάει ο καιρός .

Η ύπαρξη και η ασυνέχεια του ΤΕΑΠΕΤΕ έχει ήδη υπονομευτεί από το 2005 αφού πλέον δεν γίνονται κρατήσεις και η ένταξή του στο ΕΤΑΤ και αυτού στο ΕΕΤΑ μάλλον δυσκολεύει την όλη κατάσταση .

Δεν είμαστε σίγουροι ότι έγιναν μέχρι σήμερα όλες  και οι καλύτερες  νομικές ενέργειες  για την αξιοποίηση των μέχρι τώρα αποφάσεων  και διατηρούμε αμφιβολίες ,μακάρι να βγούμε ψεύτες .

Η επανεκδίκαση απ αρχής σε δεύτερο βαθμό μπορεί να είναι δοκιμασία για μας και θα θέλουμε προσφυγή στας ΕΥΡΩΠΑΣ και φέξε μου και γλύστρησα .Ειναι σίγουροι ότι εξάντλησαν όλα τα νόμιμα μέσα ή θα μιλάμε για προδότες και πουλημένους αργότερα .

Μήμως πρέπει ή μάλλον έπρεπε να αξιοποιήσουμε την πρωτόδικη περισσότερο με αναστολές ή μερική εκτέλεση ;;

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Δ/Σ έχετε μεγάλη ευθύνη να λειτουργήτε με γνώμονα το γενικό συμφέρον μακριά απο σκοπιμότητες ,

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Δ/Σ σας το έχουμε πεί ότι ο σύλλογος συνταξιούχων δεν προσφέρεται για επαγγελματική ενασχόληση και άλλους στόχους  ο μόνος στόχοε πρέπει να είναι η τήρηση των άρθρων του καταστατικού μας και η ανατροπή των πολλών αρνητικών που μας έχουν φορτώσει οι υποτίθεται προστάτες μας συνδικαλιστικοί και πολιτικοί .

Είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε  την προσπάθεια και την πρόθεση αλλά και την αδυναμία  ανταπόκρισης στα δύσκολα .-