Copyright © 2012 3set.gr
Development:: Web intelligence

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΟΠΥΥ το 2013 ΑΠΟ 11/2012

E-mail Εκτύπωση PDF

Τελικά σε αυτόν τον τόπο κάποτε΄όλα τελειώνουν και η ωμή αλήθεια αποκαλύπτεται ,μόνο που οι ένοχοι των εγκλημάτων ενίοτε διαφεύγουν . Στην περίπτωσή μας όλο αυτό το αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία γίνεται μάλλον για να ξεχάσουμε ότι σε αυτόν τον τόπο ένας μικρός σχετικά αριθμός οικογενειών  στην Ελλάδα ,με τα παρακλάδια των,συγγενείς ,κουμπάροι ,δούλοι αιρετοί και μή  και  πονηροί πουλημένοι ψηφοφόροι  κάποιες χιλιάδες δηλ είναι αυτοί που διαφεντεύουν αυτόν τον τόπο από δημιουργίας του Ελληνικού Κράτους το οποίο ακόμα δεν ολοκλήρωσε ούτε τα 200 χρόνια. Η καπιταλιστική Αμερική ας πούμε στην ίδια περίοδο χώρα καου -μπόυ έγινε η υπερδύναμη του κόσμου λόγω της γνωστής ελευθερίας που επικρατεί στις επιλογές και της ικανοποίησης των του κάθε πολίτη αρκεί να είναι εντός κάποιων κανόνων που μπορεί πολλοί να διαφωνούν,όμως παράλληλα  μπορούν να αποκτούν ότι μπορούν και όσα μπορούν .Είναι δε γνωστό σε όλους ότι το μόνο που θεωρείται έγκλημα είναι η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ενώ η ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ δεν τιμωρείται απλά γίνεται αιτία  θεσμοθέτησης ΝΟΜΩΝ . Φυσικά και δεν είναι όλα όμορφα σε αυτή την χώρα όμως έχει πολλά θετικά που οφείλουμε να παραδεχθούμε και ίσως να μιμηθούμε ,οπως και στα άλλα συστήματα υπάρχουν ή μάλλον υπήρχαν και εκεί θετικά δεν ήταν όλα μαύρα επειδή είχαν κρατικό καπιταλισμό .Ετσι  με την πάροδο του χρόνου κατέρευσαν  και τα δύο συστήματα και τώρα βρισκόμαστε στην δύνη του 3ου Παγκόσμιου ευτυχώς οικονομικού πολέμου και όλο φάχνόμαστε τι συνέβη ποιός φταίει τί φταίει ποιός περισσότερο και ποίός λιγότερο .

Μας έχουν κάνει ξω φρενών ,θα μας στείλουν στα ψυχιατρεία και τρελλοκομεία στα νοσοκομεία στα νεκροταφεία και να μου το θυμηθείτε όσοι καταφέρουμε να επιζήσουμε ότι και μετά παρέλευση του απαραίτητου χρόνου λησμονιάς πάλι τα ίδια σχεδόν πρόσωπα  οι τουλάχιστον οι απογονοί των θα κυριαρχούν στην Δημόσια Ζωή . Δυστυχώς στην Ελλάδα της Δημοκρατίας έτσι γίνΕΤΑΙ ΑΠΌ ΑΡΧΑΙΟΤΆΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ εκτός όταν τρωγόμαστε μεταξύ μας και λιγοστεύουμε με εμφυλίους . Ωχ πάλι παρασύρθηκα ,γιατί τι σχέση έχει ο ΕΟΠΥΥ με όλα όσα είπα παραπάνω πιθανά μεγάλη ίσως και λιγότερη ,θέλει κουβέντα το όλο θέμα .

Τελικά τα παραμύθια περί εξαιρέσεων έχουν τελειώσει τα αποθεματικά όσα απέμειναν απ την διαχείριση της αυτοδιαχείρισης των εκπροσώπων μας τα ανέλαβε το κράτος και για να μην μείνουμε σύξυλοι στους δρόμους δημιούργησε τον ΕΟΠΥΥ ως βάση και αφετηρία για το νέο ξεκίνημα του κοινωνικού σοσιαλισμού στην υγεία δηλ να έχουν όλοι στην βάση τα ίδια τις ίδιες παροχές .Ακούγεται καλό να έχουμε όλοι οι πολίτες την ίδια μεταχείριση αρκεί να είναι αξιοπρεπής και ισότιμοι με τους πολίτες της ΕΥΡΩΠΗΣ όπου υποτίθεται ότι ανήκουμε ως Πολίτες της .

Εξαιρέθηκαν πρός το παρόν πάλι η ΕΘΝΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Εγιναν πάλι κάποιες εσωτερικές διαφοροποιήσεις με μισθοδοτούμενους γιατρούς ,με συνεργαζόμενους και με πιστοποιημένους ,πάλι χρειάζονται σύμβουλοι για την κατηγορία και τα διαφορετικά που ισχύουν  ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΓΙΑΤΡΌΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ τεχνικά τουλάχιστον ειναι τόσο δύσκολο στην Ελλάδα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ 2013 ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  γιατί θα πάς σαν το σκυλί στο αμπέλι . ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ   

 

Προσθήκη νέου σχολίου