Copyright © 2012 3set.gr
Development:: Web intelligence

Αίτημα ρύθμισης οφειλών π/Τράπεζα

E-mail Εκτύπωση PDF

ΑΙΤΗΜΑ                                                                ΠΡΟΣ

ΓΑΖΕΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   Γ.                        1. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΕΑΠΕΤΕ/ΕΤΑΤ                        υπ όψιν κ Διευθυντή

ΑΜ 117391                                        2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Αγ Παρασκευής 17                              3. ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ Strub   

Ανω Πεύκη  Τ.Κ 151-21                               

 

 

ΚΥΡΙΟΙ ,

          Δια της παρούσης επιστολής μου ενεργώ δι εαυτόν προσωπικά ,αλλά πιστεύω ότι το ίδιο θέμα αφορά πολλούς αν όχι το σύνολο των συναδέλφων που έχουν αποχωρήσει απ την Τράπεζα ευρισκόμενοι σε προ-συνταξιοδοτικό καθεστώς ,αλλά και αυτοί που εκ του Νόμου συνταξιοδοτούνται απ το ΕΤΑΤ ως συνταξιοδοτηθέντες μετά την 18/4/2006 .

Προσωπικά αποχώρησα βάσει των όρων του καταστατικού του ΤΕΑΠΕΤΕ , με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την συνταξιοδότηση μου απ τον κύριο φορέα ΙΚΑ /ΤΕΑΜ και ΕΤΕΑΜ ως και  απ το ΤΕΑΠΕΤΕ /ΕΤΑΤ .

Παράλληλα ως εργαζόμενος και οικογενειάρχης είχα συγκεκριμένες υποχρεώσεις  πρό και μετά  αποχώρησης από δάνεια -κάρτες -καταναλωτικά τα οποία  καθ όλη την διαδρομή μου ως εργαζόμενος προσπαθούσα να τακτοποιώ έγκαιρα και να έχω μια καλή συναλλακτική συμπεριφαρά  με την Τράπεζα στην οποία εργάστηκα πολλά χρόνια ,τίμια και ευσυνείδητα μεγαλώνοντας τρία παιδιά τόσον εγώ όσον και η συζυγός μου Μαρία Γαζέτα  ΑΜ 116611 .

Με δεδομένες τις υποχρεώσεις μας ,πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς  και  με δεδομένο επίσης  ότι είχαμε ήδη αποκτήσει  πρό της αποχωρήσεως μας και διάφορα προβλήματα υγείας τα οποία συνετέλεσαν και για την αποχώρηση μας πάντα στα πλαίσια των όρων του καταστατικού μας (ΤΕΑΠΕΤΕ ) .

Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε τα όσα αρνητικά ακολούθησαν ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα με τις περικοπές  που μας έχουν επιβάλλει οι παράνομοι  και  αυθαίρετοι  Νόμοι συνεπικουρούμενοι μάλλον σιωπηλά  και από αυτούς που υποτίθεται ότι  προστατεύουν όλους εμάς του εκτός παραγωγής  ιδιαίτερα  στα κεκτημένα και στα όσα καθένας έχτισε  απ την δουλειά του .

Αυθαίρετα και παράνομα μας πετσόκοψαν τα καταβαλλόμενα  με αποτέλεσμα να ευρισκόμεθα σε οικονομικό αδιέξοδο και να μην μπορούμε πλέον να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας .

Διαθέτω  αρκετή εμπειρία από δάνεια και υποχρεώσεις λόγω της 10ετούς ενασχολήσεως μου με εμπλοκές όλων των μορφών υψους και επιπέδων παρακαλώ να εξετάσετε την περίπτωσή μου ως δείγμα , ως περίπτωση που δεν θέλω να έχω ή να πέσω στην περίπτωση αδυναμίας εξόφλησης των υπόχρεώσεων μου ,παρακαλώ με το ΑΦΜ ... να δείτε το σύνολο των υποχρεώσεων μου  και να εξετάσετε την περίπτωση ενοποίησης των οφειλών μου σε ένα προιόν ΡΥΘΜΙΣΗΣ συνολικά με εξασφαλίσεις επί ακινήτων που ήδη υπάρχουν και υπερκαλύπτουν την οφειλή μου είτε είμαι εν ζωή είτε όχι .

Επιθυμώ να εξετάσετε με όποιο κόστος και την περίπτωση ασφάλισης του υπολοίπου για απώλεια ζωής για να μην πληρώνουν και τα δισέγγονά μου παρότι νομίζω οι οφειλές μου είναι σχετικά μικρές δηλ το συνολικό μας υπόλοιπο σε σύνολο δεν ξεπερνά τις 100.000 . Οι εξασφαλίσεις που σας δίνω είναι πολύ πάνω απ το διπλάσιο και δεν νομίζω ότι έχετε πρόβλημα φερεγγυότητας ,απλά ζητώ κατανόηση στο πρόβλημα που άλλοι μας δημιούργησαν .

Μια ενοποίηση σε σύνολο με τις εξασφαλισεις που διαθέτω περιορίζοντας το υψος της δόσης στο 25-30 % του μισθού μας λύνει κάπως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί , γιατί η ζωή συνεχίζεται και δεν είναι μόνο οι δόσεις των δανείων είναι και οι τρέχουσες ανάγκες της ζωής , δεν θα ζήσουμε με αέρα κοπανιστό (συγνώμη για την έκφραση ) .  

Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι οι μηνιαίες υποχρεώσεις μου ανέρχονται σχεδόν στο μειωμένο ποσό που εισπράτω απ το ΕΤΑΤ λόγω και των αναδρομικών που μας κρατάνε ,δεν φτάνει δηλ που μας τα πήραν παράνομα μας τα πήραν και αναδρομικά .

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η πλήρης απόγνωση όλων μας  και επειδή λόγω ενασχόλησης μου με τους συνταξιούχους και τον Προμηθευτικό μας συνεταιρισμό  όπου πολλοί συνάδελφοι αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα  σας παρακαλούμε να ασχοληθήτε με την περίπτωσή μας εξετάζοντας όλα τα πιθανά και νόμιμα σενάρια βοήθειας .

Μην αγνοήτε τους συναδέλφους γιατί δεν είναι εκτός εξαιρέσεων  οι πλούσιοι ούτε  τα φάγαμε όλοι μαζί . Υπήρξαμε τίμιοι εργαζόμενοι και αντιμετωπιζόμαστε ως παράνομοι και γιατί συνταξιοδοτηθήκαμε και για τα ποσά που χτίσαμε καθένας με τα χρόνια εργασίας του .

θεωρώ ότι δεν κινδυνεύει  η Τράπεζα εάν ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις μας κατά τρόπο που να μπορούμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας βάσει των νέων δεδομένων αυτά δηλ που μας βρήκαν και όχι αυτά που ξέραμε .

 Παρακαλώ να εξετάσετε κάθε δυνατή περίπτωση διευκόλυνσής μας  για να μη φθάσει κάποια στιγμή να συμπαραρασταθούμε σε κανένα βαρύ πένθος συναδέλφου-ισσας αποστέλλοντας λουλούδια συμπαράστασης .

Τα λέω απλά και ωμά όπως μιλάω ολόκληρη την ζωή μου και ευελπιστώ να κατανοήσετε το πρόβλημα δίνοντας την καλύτερη λύση .

Οφείλω να ομολογήσω ότι είχα απευθύνει παλαιότερα αίτημα στο προσωπικό για τα στεγαστικά και  πράγματι δόθηκε  μια εξάμηνη παράταση άνευ επιβαρύνσεων,όμως  ΜΟΝΟ  για τα στεγαστικά του προσωπικού .

Ομως  δεν είναι μόνο τα στεγαστικά που πήραμε για πρώτη κατοικία είναι και στεγαστικά και λοιπά που πήραμε από καταστήματα της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ είτε για πρώτη είτε για δευτερη κατοικία είτε καταναλωτικά με εξασφαλίσεις ή όχι είτε κάρτες .

Οφείλω επίσης να ομολογήσω ότι έγινε μια ρύθμιση παράτασης πέρισυ με κύριο συντελεστή  την ηλικία αλλά δυστυχώς και πάλι τα δεδομένα άλλαξαν  -χειροτέρεψαν και σίγουρα όχι με δική μας  ευθύνη.  

Σημασία πλέον για μας έχει το σύνολο των υποχρεώσεων μας και η αδυναμία εκπλήρωσής των λόγω ανωτέρας βίας όπως σας εξήγησα . Είμαι στην διάθεσή σας για διευκρινήσεις επί του θέματος, σχεδιασμό ή εξεύρεση λύσεων  επί του δύσκολου προβλήματος που βιώνουμε .

Ευελπιστώ να κατανοήσετε το πρόβλημα και να σχεδιάσετε την επίλυση του  για  αμοιβαίο όφελος γιατί σίγουρα και σεις κάποια στιγμή θεού θέλοντος θα γίνεται σαν και μας δηλ συνταξιούχοι .

Σημειώνω δε κ Διευθυντά ότι ,δεδομένων των ήδη γνωστών αρνητικών συνεπειών στη ζωή μας κάποιοι συλλογικοί μας θεσμοί όπως οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ   θα έπρεπε να σας έχουν ήδη ενοχλήσει προ πολλού σε όλα τα επίπεδα  , όμως μέχρι στιγμής δεν έχω αντιληφθεί ή δεν έχω ενημερωθεί για τέτοιου είδους παρεμβάσεις ,ίσως δεν είμαι καλά ενημερωμένος ,πιθανόν αλλά προσωπικά θα σας είμει ευγνώμων αν ασχοληθείτε με την περίπτωσή μας  ,τόσον εγώ όσον και όλοι οι ευρισκόμενοι σε προσυ νταξιοδοτικό καθεστώς ΤΕΑΠΕΤΕ /ΕΤΑΤ

   Αθήνα 3/8/2012                                                         Ευχαριστώ , μετ εκτιμήσεως διατελών

                                                                                   ΓΑΖΕΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   τηλ 6946626144