Copyright © 2012 3set.gr
Development:: Web intelligence

Εθνικές εκλογές ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 Β γύρος

E-mail Εκτύπωση PDF

 ...ευθαρσώς και επωνύμως

 

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ! στην Ελλάδα των 10 εκατ. κατέρχονται στον στίβο 30 και πλέον κόμματα ,αποκόματα ,παρέες,άτομα , κλπ  ενώ στην Γαλλία των 80 εκατ κατέρχονται μόνο 10 κόμματα  που είναι διατεθειμένα εκ των προτέρων να συνεργαστούν και να πετύχουν το καλίτερο έναντι του καλού . Βέβαια έχουν ΠΡΟΕΔΡΟ  με εξουσίες ενώ ο δικός μας δεν έχει ! το ερώτημα που πλανάται είναι πιό σύστημα είναι καλίτερο  το δικό τους ή το δικό μας απ ότι φαίνεται μάλλον εκείνο είναι πιό αποτελεσματικό ενώ το δικό μας σύστημα καλύπτει τον λογισμό μας και την διαρκή αναζήτηση ΄για βάθεμα και πλάτεμα της Δημοκρατίας του μυαλού μας . Η πραγματικότητα απαιτεί ρεαλισμό και αποτέλεσμα . Το σήμερα που βιώνουμε αποδεικνύει τον ρεαλισμό και την πλάνη .

ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ Α ΓΥΡΟΥ  18-20 % έμεινε εκτός λόγω αδυναμίας και μέτρου  30- 35 % αποχή  μάλλον δικαιολογημένη λόγω αδιαφορίας και αδυναμίας των ετεροδημοτών να μετακινηθούν όπως παλιά με ταρατατζούμ ,σημαίες κλπ τότε που το χρήμα έρεε στους δρόμους . Το υπόλοπο ποσοστό περί το 45 % μοιράστηκε κατ αναλογία στα εισερχόμενα στη βουλή κόμματα όμως στάθηκε αδύνατο να βρεθεί λύση κυβερνητική . Οπότε τι μένει , ποιά είναι η λύση ;; MA ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ  οπότε ξεχνάμε τα προβλήματα και ξανά απ την αρχή υποσχέσεις , ΄σαν να μην υπάρχει τίποτα εμπόδιο με στόχο τι άλλο, από την   αυτοδυναμία . Στην Πατρίδα της δημοκρατίας το καλύτερο είναι η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ και ας μην ανταποκρίνεται στην κοινωνία  , με ένα μπόνους τακτοποιείται και αυτό και σε μιά νύχτα μετατρέπονται δέκα παρέες σε ένα κόμμα  , είπαμε χάριν του μπόνους !!  Αθάνατη Ελλάδα για όλα υπάρχουν λύσεις.  ΟΜΩΣ μας βλέπουν ! μας έχουν καταλάβει ότι είμαστε εξουσιομανείς ,δεν παραδειγματιζόμαστε δεν μιμούμεθα το καλίτερο που κυκλοφορεί δεν αντιγράφουμε είμαστε γεμάτοι πρωτοτυπίες, Ομως ,  

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ είπε κάποιος ΧΤΙΖΟΥΝ  ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ δεν την αναζητούν για άλλοθι

Ο δε ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ είπε ότι

..μόνο οι σοφοί και οι ανόητοι ανάμεσα στους ανθρώπους δεν αλλάζουν ποτέ

και επειδή οι σοφοί είναι δυσεύρετοι δικαιολογούνται  να μην παρεμβαίνουν ζούν στην ανωνυμία τους

οι ανόητοι όμως περισσεύουν έχουμε πληθωρισμό , αρα ποιός θα μας σώσει

Εύχομαι να βρεθούν απλά μυαλά να κάνουν κάτι καλό και χρήσιμο για όλους  !!

Τα πράγματα έχουν σφίξει επικίνδυνα καλή η διαμαρτυρία αλλά δεν αρκεί ,θέλουμε και κάποιους να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης , δεν είμαστε Βέλγιο για να μείνουμε 500 ημέρες χωρίς κυβέρνηση ,έχουμε άλλο πολίτευμα  , εδώ το κρατος είναι άμεσα συνδεδεμένο με την κυβέρνηση και τα κόμματα, αργούμε ακόμα να γίνουμε μοντέρνοι και αρκούντως υπεύθυνοι , 

Μακάρι ο πρώτος γύρος και τo αδιέξοδο της πoλυφωνικής ΧΑΒΡΑΣ να γίνει αιτία συγκλίσεων προγραμματικών  και αυτοκατάργηση των μπόνους  ή και αυτοπαραίτηση  για παραδειγματισμό των κακών που μέχρι σήμερα μας βρήκαν εκ αιτίας των εφορμοζόμενων συστημάτων ,που έφεραν το σήμερα . Μακάρι να γίνεται πλέον διαγγωνισμός για το πόιός να πρωτομπεί έστω και μικρός αναλαμβάνοντας έστω  τομείς συγκεκριμένους με εξειδίκευση π.χ οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ  στο περιβάλλον το ΚΚΕ το εργασίας Ο ΝΕΟΣ ΣΥΡΙΖΑ την Νεολαία ο ΔΗΜΑΡ   τα πανεπιστήμια , το κοινοβούλιο ή την Πρόνοια  το Πασοκ τους υδρογονάνθρακες , την αυτοδιοίκηση ,τους συνεταιρισμούς και η ΝΔ τα οικονομικά και στην ανάπτυξη , ο καμένος τα εθνικά ,και όλα αυτά να συλειτουργήσουν  θετικά υπέρ του Ελληνα .

 Αν π.χ όλοι μπορούν να συμφωνήσουν σε ΕΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ  με μικρή, δίκαιη , αναλογική   και προοδευτική φορολόγηση των εισοδημάτων και του πλούτου και της περιουσίας στον στον κτίστη και στον εκάστοτε κάτοχο χωρίς φόρους μεταβίβασης κλπ  για δίκαιη ανακατανομή  του πλούτου και προστασία  των αδυνάτων και προστασία των προσπαθούντων και πρόνοια που δεν θα δημιουργεί κλέφτες και κοπρίτες τεμπέληδες , σε ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  χωρίς απεργίες στα μουσεία που πρέπει να είναι 24 ωρες ανοικτά  ( και για λόγους  απασχόλησης) με υποχρεωτικές επισκέψεις των Πανελλήνων όπως παλιά μας πήγαινε ο δάσκαλος στην εκκλησία , σε μιά ΠΑΙΔΕΙΑ  που το ΚΡΑΤΟΣ θα έχει την ευθύνη τον έλεγχο και να μπορεί να διαγωνίζεται και η ΔΗΜΟΣΙΑ και η ΗΜΙΔΗΜΟΣΙΑ και η ΙΔΙΩΤΙΚΗ αφού όλα θα λειτουργούν με έλεγχο στο τι ,στο πώς  και στο γιατί .

 Μακάρι  να παραδεχθούμε επιτέλους  και να ξεχωρλισουμε τι σημαίνει δημόσιο και τι ιδιωτικό ιδίως στην οικονομία και να δεχθούμε ότι δημοσιο είναι ότι ανήκει σε όλους π χ το νερό ως δημόσιο αγαθό να είναι στο χρηματιστήριο και όλες οι ελληνικές οικογένειες να έχουν υποχρεωτικά από μια μετοχή που δεν θα πουλιέται στον πίνακα αλλά θα μεταβιβάζεται  ή το ρεύμα ως ιδιαίτερο αγαθό θα είναι δημόσιο η μεταφορά και ο έλεγχος ,ενώ η παραγωγή θα είναι ελεύθερη πρός αξιοποίηση  κάθε μορφής ενέργεια ,μακάρι ,να εξειδικεύεται το κάθε πρόβλημα και η εκάστοτε κυβέρνηση όποια κι αν είναι να κάνει μόνο καλό γιατί όλοι για καλά υπόσχονται και αγωνίζονται προεκλογικά και εμείς θερίζουμε απογοήτευση και πολλά αρνητικά σαν το σημερινό που ζούμε , ας μήν προχωρήσω δεν έχει νόημα  παρά μόνο να ευχηθώ  και να πιάσει τόπο  αυτή τη φορά  αντε επιτέλους ...... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ απο καρδιάς   και επίσης  εύχομαι να μή χρειαστεί και 3ος γύρος !!  

 

Προσθήκη νέου σχολίου