Copyright © 2012 3set.gr
Development:: Web intelligence

περί ταυτότητας ..............για όσους αγωνιούν

E-mail Εκτύπωση PDF

                         Aνακοίνωση Νο 3       Μάιος 10-5-2012

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-συνδυασμός ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι ΕΙΝΑΙ μια νέα προσπάθεια ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ που χωράνε όλοι, όσοι είναι προβληματισμένοι για το που πάμε και πώς θα πάμε , πού χωράνε ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ και ΑΠΟΨΕΙΣ προκειμένου ΠΡΑΚΤΙΚΑ (και ΟΧΙ με ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ , ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ και ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ή ΥΠΟΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ), με ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ διασφάλιση –εξασφάλιση των ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ με τις αερολογίες , την ύπουλη και άνανδρη υπονόμευση και ΑΘΛΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ κάποιων ‘’αγωνιστικών΄΄ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ .

ΑΥΤΟΙ που διαλαλούν προς κάθε κατεύθυνση συκοφαντώντας , ψευδόμενοι με απειλές και μπόλικο εκβιασμό ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ Ή ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ που έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ μέχρι σήμερα ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ για την εξυπηρέτηση των ιδίων συμφερόντων τους και όχι μόνο είναι ικανοί για λάσπη για ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ νομίζοντας ότι είναι πολύ χρήσιμοι ίσως και αναντικατάστατοι .Λόγια παχιά –υποκρισία -ψευδολογία ,βόλεμα και από έργο μηδέν ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΟ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .

Οι διάφοροι μανδαρίνοι και καλοπληρωμένοι καρεκλοκένταυροι εκπρόσωποι ,συνδικαλιστές και μη από όλες τις πλευρές θα έχουν προσωπικές συνέπειες για τις επιλογές των και τις αποφάσεις των για τις αρνητικές συνέπειες εις βάρος όλων μας .

     ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ:

  1. 1.ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ κατά παντός ενεχόμενου .
  2. 2.ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ   ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ.
  3. 3.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.
  4. 4.Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ
  5. 5.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΕΚΥΡΟ ΟΙΚΟΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ.
  6. 6.ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.
  7. 7.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟMΟΘΕΣΙΑΣ.
  8. 8.Ποιος θα απολογηθεί για το κούρεμα των αποθεματικών του ΕΤΑΤ απ τα 450 εκατομμύρια μαθαίνουμε ότι έφθασαν στα ….150 . Πάλι οι συνταξιούχοι θα την πληρώσουν ;;;;
  9. 9.Μέχρι πότε αρκούν τα αποθεματικά για την καταβολή των συντάξεών μας ;;;

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ και είμαστε περήφανοι για την συμμετοχή και την συνεργασία μας

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

                                                                                                           Η εκτελεστική Γραμματεία