Copyright © 2012 3set.gr
Development:: Web intelligence

περί υγείας και ......ασθένειας

E-mail Εκτύπωση PDF

                                                                                      ΑΘΗΝΑ 2/5/12

ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΩΝ            ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΣΥΝ/ΦΟΙ-ισσες - συνταξιούχοι

Ο νέος ενωτικός σύνδεσμος συστεγασμένων συνταξιούχων Εμπορικής καταγγέλλει προς κάθε κατεύθυνση την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Ταμείο υγείας ΤΑΠΕΤΕ / ΤΑΥΤΕΚΩ που μας έχουν εντάξει για το καλό μας και δεν ξέρουμε τι άλλο μας περιμένει .

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αφού ως γνωστόν την ευθύνη λειτουργίας και διαχείρισης του Ταμείου είχαν ως Διοίκηση /πλειοψηφίας , εργαζόμενοι ,συνδικαλιστές και εκπρόσωποι μας .

Ως συνήθως για τα πάντα φταίνε πάντα οι άλλοι ακόμα και για την δική τους ανυπαρξία

Μας μεταχειρίζονται ως όντα ενός κατώτερου Θεού και για τούτο καθημερινά στις σκάλες του 8ορόφου κτιρίου παρατηρούνται σκηνές τραγικές , με ηλικιωμένους ανθρώπους συναδέλφους μας να έρχονται απ τα άγρια μεσάνυχτα προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο νούμερο περιορισμένης εξυπηρέτησης κι όποιος πρόλαβε …..το …..ΝΟΥΜΕΡΟ ΄΄οίδε ΄΄

ΝΤΡΟΠΗ –ΝΤΡΟΠΗ –ΝΤΡΟΠΗ

-Δεν φτάνει που πετσόκοψαν τις παροχές, λεηλατώντας τα αποθεματικά του Ταμείου χωρίς απολογισμό και ενημέρωση των συμμετεχόντων κι ας είχαν ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντί μας

-Δεν φτάνει που η συμμετοχή πλέον ,στις δαπάνες νοσηλείας ξεκινάνε από 5 –15 % , πρέπει να είσαι για τον ¨Αγιο Πέτρο για να σου δώσουν , κι αν σου δώσουν λίγο περισσότερο σημασία .-Δεν φτάνει που πληρώνουμε και τα παίρνουμε μετά αορίστου χρόνου , θα μας τα δίνουν μάλλον σε δομημένα ομόλογα ,…ξέρουν αυτοί από επενδύσεις αποθεματικών  

-Δεν φτάνει που ζούμε με την αγωνία να μην αρρωστήσουμε , γιατί με τις περικοπές και τις μειώσεις η επίσκεψη στο γιατρό της επιλογής σου απαγορεύεται έδινες 100 και έδιναν 10 τώρα κόπηκε κι αυτό ,ή διάγνωση νοσεί βαρέως και σε χρόνο και σε ποσοστό και ζούμε το δράμα του φόβου και της αγωνίας

-Δεν φτάνει που το πάλαι ποτέ κραταιό ταμείο έγινε Πρόνοια, το επόμενο στάδιο θα είναι τα συσσίτια , ελπίζουμε να μην είναι της …….Εκκλησίας .

-Δεν φτάνει που η Πρόνοια αρνείται να καταβάλλει τα οφειλόμενα , έχουμε και κάποιους που επιμένουν να παίζουν με τα νεύρα μας και την νοημοσύνη μας ,μας λένε και μας τάζουν ότι ..αγωνίζονται να μην ενταχθούμε στον ΕΟΠΥΥ και μειωθούν περαιτέρω οι !!! πλουσιοπάροχες παροχές ποιότητας υγείας που απολαμβάνουμε σήμερα . Δεν ντρέπονται συν/φοι και δημιουργούν ελπίδες για να κτίσουν οι ίδιοι άνθρωποι που μας έφεραν σε αυτό το χάλι , καριέρες σωτήρων ρίχνοντας και καλλιεργώντας, φρούδες ελπίδες .

Η αλήθεια συν/φοι-ισσες είναι ότι ήδη από 1/5/2012 και για όσους-ες δεν το έμαθαν το αργότερο από 1-6-2012 ,,ενταχθήκαμε ,,   στον ΕΟΠΥΥ και τα υπόλοιπα είναι φούμαρα και φύκια για αφελείς ,όπως τόσα χρόνια μας εμπαίζουν , για μελέτες κλπ χρονοβόρα θέματα .

Ας δούμε λοιπόν τι θα κάνουμε για να αναβαθμίσουμε την ζωή μας και ας αφήσουν κάποιοι τα παλαιοκομματικά τους παίγνια γιατί ήδη στο Ταμείο δεν θέλουμε διευθυντή αλλά θηριοδαμαστή και μποξέρ για να μπορεί να αντιστέκεται στο ξύλο που πέφτει καθημερινά και τους προστάτες που εμφανίζονται για μάρτυρες στις μηνύσεις που λένε ότι θα πέσουν .

Τι κάνουν άραγε οι εκπρόσωποι του ΣΥΕΤΕ και ΣΣΕΤ στα συμβούλια της διοίκησης του ταμείου και των λοιπών ευαγών ιδρυμάτων .

Τι ακριβώς παριστάνουν και τι λένε για όλα αυτά που συμβαίνουν στο Ταμείο .

Όμως συν/φοι -ισσες ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον ,,της δικαιοσύνης ,, και σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για πολλά περισσότερα απ ότι φαντάζεσθε.

Προς το παρόν σας υπενθυμίζουμε ότι στις 22/5/2012 γίνονται εκλογές στον Σύλλογο Συνταξιούχων και ΚΑΛΟ είναι να δείτε , να αξιολογήσετε και να εμπιστευτείτε ΤΗΝ νέα παρουσία και πρόταση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ .

Δώσαμε ήδη εξετάσεις στον ΣΥΝΠΕ και δεσμευόμαστε, ότι εφ όσον μας στηρίξετε σας υποσχόμαστε ότι μπορούμε να ελπίζουμε όλοι ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στα θέματα που μας αφορούν , σχετικά με τα ΤΑΜΕΙΑ μας, ΤΑΠΕΤΕ Πρόνοια –ασθένεια   και ΤΕΑΠΕΤΕ, δηλ με την υγεία μας και την σύνταξή μας .

                                         Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΉ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ