Copyright © 2012 3set.gr
Development:: Web intelligence

Eθνικές εκλογές Μαιος 2012

E-mail Εκτύπωση PDF

Σκόρπιες σκέψεις ....... σύντομη πολιτική περιγραφή

 

-το μείζον ειναι αν θα είναι ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ή ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ;;; ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  για να μπορούμε να ελπίζουμε στην ικανοποιηση των προσωπικών μας  Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ,      η αποχή πληρώθηκε στο παρελθόν ακριβά ! ομως και η συμμετοχή έχει ευθύνες ! άλλο πολυφωνία !! ’αλλο χάβρα !!

-Δόξα τω Θεώ δικαιολογία ότι δεν έχουμε, οτι ΄ταχα δεν μας καλύπτει  κανένας και για τούτο απέχουμε , δεν ισχύει  , ο βοτανικός κήπος έχει απ όλα ! το θέμα είναι η επιλογή και τα κριτήρια. Η επιλογή έχει να κάνει με το κουβάλάει ο κάθε συνδυασμός -ψηφοδέλτιο και αυτό που ομολογεί -διαλαλώντας το ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των ψηφοφόρων και αυτό που δεν λέει, και το αποκρύβει το κρατάει για έκπληξη  την φερέγγυότητά του, .    

-μπήκαν πολλοί στο γήπεδο , πόσοι όμως ειναι διατεθειμένοι στ αλήθεια να υπηρετήσουν  το άθλημα ;; Ο Έλληνας έχει τις εκλογές στο αίμα του , δεν μπορούμε χωρίς αυτές , εξ άλλου τόχουμε πληρώσει ακριβά το σπόρ , μη ξεχνάμε  τις χαμένες πατρίδες και τα λάθη ή τα εγκλήματα . και καταλάβαμε ότι στον πόλεμο δεν χρειάζονται εκλογές ,απαιτείται απλά υπευθυνότητα , εξ άλλου  και σήμερα πόλεμο έχουμε  τον 3ο παγκόσμιο  οικονομικό  πόλεμο , εξ ίσου σκληρό με άλλα μέσα . ας ευχηθούμε να συμορφωθούν οι αρμόδιοι . 

ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ  ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ  και τα πλήρωσε

-δικαιολογία δεν υπάρχει το καλάθι έχει απ όλα τα φρούτα άγουρα -ώριμα -υπερώριμα και σαπάκια

- έχει ψυγείου !έχει φθηνά και ακριβά ! έχει και τζάμπα,-παίρνεις ότι πληρώσεις ! ότι τραβά η όρεξή σου , έχει χωνευτικά και αχώνευτα μόνο με σόδα πάνε κάτω ,κάθονται σαν πέτρα  στο στομάχι

- σημασία έχει να συμμετέχει ό λαός και να μη μένει απαθής στη γωνία ,ξαπλωμένος στον καναπέ ,ωχ αδερλφέ ,

-εχει την σημασία της και η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ΟΠΩς ΕΠΊΣΗς ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ  ΜΕΛΎΤΕΡΗ ΑΞΊΑ ΟΜΩς ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ

-ΟΠΩς ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ φαίνονται τα πάντα απο τι έπασχε ο ασθενής και τι έτρωγε ο μακαρίτης και απο τι έφυγε ,θα αναλυθεί και θα βγεί συμπέρασμα πλήρες  .

-Ομως παρά την πλήρη γνώση για τα περί της νεκροψίας το αποτέλεσμα παραμένει αμφίβολο

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ  μακάρι να γίνει δίκαια η μοιρασιά και να αναλάβει ο καλύτερος και ο  ικανώτερος να τον φωτίσει ο Θεός να μας δώσει πίσω ότι μας πήραν οι άλλοι .  Ο ¨ελληνας θέλει  την μοναξιά της αυτοδυναμίας  κι ας περιμένει ,έχει υπομονή , θέλουν  αυτοδυναμία για να μη δίνουν λογαριασμό , νάναι μόνοι τους στην εξέδρα αρκεί  όμως στο ακροατήριο να είναι η κοινωνική πλειοψηφία . Να υπάρξει επί τέλους και αντιστοιχία λαού -ψήφων με  τις ανάλογες έδρες, χωρίς πρίμ και άλλα κόλπα ,ειδεμή απαιτείται συνεργασία ,σοβαρή με πρόγραμμα ,θέσεις και διάθεση υλοποίησης  αλλά και πάλι να στηρίζεται σε πραγματικές  προγραμματικές πλειοψηφίες  και όχι με μαιμουδιές που μας μπερδεύουν . 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ  ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ Η ΓΝΩΣΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

-Το καινούργιο πάντως είναι ότι έσκασε μύτη και κάτι παλαιο-καινούργιο περί αναβάθμισης του Προέδρου με ή χωρίς κουράστηκε να παρακολουθεί εκ του μακρόθεν . Ειναι όμως αυτό που μας λείπει πραγματικά ή πάμε λίγο πρός το παρελθόν ;;Ειναι πιο προοδευτικό αυτό ;;αυτό μας λείπει ;;  

-Οπως και νάχει όμως τα πράμα ενα είναι βέβαιο !! πάνε οι ωραίες εποχές που γίνονταν ανταγωνισμός για παροχές  και υποσχέσεις  τώρα μας ορκίζονται ότι  θα αφήσουν και κάτι ,δεν θα μας ξεβρακώσουν τελείως .ότι έγινε ,έγινε , θέλουν να το ξεχάσουμε να μην μένουμε στο παρελθόν . ΟΜΩς ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ έχουμε  ξαναδεί το έργο , ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕς ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥς ΠΕΊΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑς ΠΗΡΑΝ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ . και ας αφήσουν τα δημόσια συγνώμη  γιατί ο λαός είναι σοφός ...ξέρει οτι η συγνώμη , το φιλότιμο η ομολογία , η μετάνοια και η μεταμέλεια θέλουν και εργα για να είναι πιό ειλικρινή και κατανοητά.. εξ άλλου τώρα γράφεται η ιστορία μια νέα σελίδα στις τόσες άλλες . 

ΚΑΛΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

    

 

.-------------------------------

 

-ΒΗΜΑ πρός τα ΕΜΠΡΟΣ  ή ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ;; ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΗς ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

-πληθώρα κομμάτων  - πανσπερμία ιδεών - μονόλογοι διαρκείας -όλοι μιλούν ,ελάχιστοι ακούν , λίγοι ελπίζουν και οι πιό πολλοί αναρωτιούνται και σκέπτονται την επόμενη δυσκολότερη μέρα, όταν θα πρέπει να γίνει το ΤΑΜΕΙΟ και η εκταμίευση για την υλοποίηση των υπεσχημένων. Αθάνατη Ελλάδα !!  στην χώρα του μέτρου και της Δημοκρατίας κατοικεί  ένας λαός που μπορεί να έχει τόσα κόμματα όσα και οι κάτοικοι.

-Το μόνο βέβαιο είναι ότι     Μόνη κερδισμένη θα είναι ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!   ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ  !  

-Θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξουμε ότι θέλουμε  γιατί έχει απ όλα ο μπαχτσές.

-μέ άνεση θα επιλέξουμε το καλύτερο για τον καθένα χωριστά και σχεδόν όλοι κατά βάθος θέλουμε το κόμμα μας να πάρει ει δυνατόν και το 100% . Να είμαστε αυτοδύναμοι , να είμαστε παντοδύναμοι να μή δίνουμε λογαριασμό σε κανένα , να διορίσουμε όλο το σόι τους φίλους , τίς γκόμενες ,τους ψηφοφόρους ,την κουτσή Μαρία , να τους κάνουμε Δ/ντές -ριες  να τους δίνουμε μεγάλους μισθούς , να κάθονται να μην κουράζονται και αν δεν τους φτάνουν τα χρήματα του μισθού  να παίρνουμε δάνεια να δινουμε αυξήσεις και μεγάλες συντάξεις που να τις πάίρνουν μαζί τους και μετά θάνατο για τα έξοδα του άλλου κόσμου . -Αναζητήται η σοβαρότητα αλλά μάλλον πρέπει να την επικηρύξουμε .

Η επόμενη μέρα θαναι πιό δύσκολη γιατί αρχίζει το έργο  και θέλουν εργάτες όχι κηφήνες , αυτοί εισπράττουν τα επιδόμστα αναπηρικά αλλά και αυτά είναι κουτσουρεμένα γιατί τα παίρνουν πολλοί από λιγότερα για να φτάσουν για όλους  και επειδή έχουν και ψήφους πρέπει να τους προσέξουμε .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙς ΕΠΙΛΟΓΕς ΜΑς !!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑς

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου