EKTAKTH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝ/ΣΗ 24/8/2015

E-mail Εκτύπωση PDF

ΣΥΝ/ΦΟΙ -ΙΣΣΕΣ εργαζόμενοι & συν/χοι ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΠΕ

Οπως σας ειναι γνωστό την 30/4/2015 έγινε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνπε η οποία κατ εμας ως ΔΗΣΥΝΕ που συμμετέχουμε στο Δ/Σ από το 2008 δεν υπήρχαν λόγοι ναμην είναι και ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ .Παρά ταύτα η πλειοψηφία του Προεδρείου των ΔΑΚΕ -ΔΗΚΙ με ανύπαρκτα επιχειρήματα και μπόλικη σκοπιμότητα φρόντισαν να χρησιμοποιήσουν την δυνατότητα του καταστατικού για επέκταση της θητείας των με μια απόφαση που πάρθηκε την 17/4/2015  με διφορούμενο χρόνο αρχικά για 2μηνο και μετά για 6μηνο έτσι ώστε να ολοκληρώσουν το ανύπαρκτο έργο τους και να βρούν τον καταλληλότερο χρόνο για τις εκλογές απειλώντας μας ότι θα τις κάνουν   ανήμερα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ τον 15 ΑΓΟΥΣΤΟ  για να μην το πάρουν και πολλοί χαμπάρι παρά μόνο οι εκλεκτοί φίλοι .

Για όσους συμετείχαν στην Γ/Σ της 30/4/2015 είδαν , άκουσαν, και διαπίστωσαν περί του κλίματος που επικρατεί στον ΣΥΝΠΕ και σίγουρα άκουσαν ότι ο Πρόεδρος ως όφειλε θα καλούσε τον ΣΟΛ για έλεγχο της χρήσης 2014  και το πόρισμα θα λαμβάνετο υπ όψιν  'ολων μας στην επόμενη Γ/Σ ηοποία υποχρεωτικά θα ήταν εκτακτη ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ .

Η διαδικασία της Γ/Σ της 30/4/2015 έγινε σεκλίμα έντασης αντεγγκλήσεων και επί συνόλου 70 παρευρισκομένων οι 15 καταψηφίσαμε και τον ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΦΗΣΑΝ  ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝ/ΣΗ Ως ΤΟ ΑΝΏΤΑΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΆ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΠΕ και τα έχουμε ζητήσει πολλάκις αλλά λόγω πλειοψηφίας μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους .

Αμέσως μετά ζητήσαμε εγγράφως  και εξωδίκως τις καταστάσεις παρόντων και ψηφισάντων ως και αντίγραφο πρακτικού αλλ εις μάτην

Το επόμενο της Γ/Σ δ/Σ έγινε την 25/6/2015 με θέμα τάχα την ενημέρωσή μας  περί των αποτελεσμάτων του 8μήνου για το ΟΜΑΔΙΚΟ ΜΑΣ .ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ αλλ΄ως είναι φυσικό ουδεν χρήσιμο και αξιοποιήσιμο προέκυψε για για τούτο είχαμε ενστάσεις και αντγγκλήσεις ως συνήθως .

το επόμενο και άνευ ουσίας Δ/Σ έγινε την 20/7/2015 με μόνη σοβαρή απόφαση την αύξηση κατά100 ευρο μηνιαίως την αμοιβή του Προεδρείου με απόφαση 6-3 γιατί κουράζονται πολύ .

ΤΗΝ 11/8/2015 μας ειδοποίησαν για Δ/Σ την 12/8/2015 με κύριο θέμα την σύγκλιση ΕΚΤΑΚΤΗΣ  Γ/Σ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΌ ημερορομηνιών .Φυσικά υποψιαστήκαμε  ότι κάτι μαγειρεύουν περί εκλογών καιγια τούτο αποστείλαμε επιστολή διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη ξετσιπωσιά των .Η απόφαση της πλειοψηφίας ήταν οι εκλογές όχι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ αλλά μια βδομάδα αργότερα με ημερομηνίες 19-22-24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΜΕ ΘΈΜΑ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 6 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΑΤΑΝΙΑ . ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΘΈΛΟΥΝ ΛΊΓΟΥς ΚΑΙ ΚΑΛΟΎς ΠΙΣΤΟΎς  για να συνεχίσουν τοεργο τους ως αναντικατάστατοι .

ΘΕΜΑ θα ειναι η εκλογή  εφορευτικής και οι αρχαιρεσίες ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ .

Ορισαν μάλιστα πρός διευκόλυνσή μας την υποβολή ψηφοδελτίων και υποψηφιοτήτων μέχρι 17/8/2015 για να μειωθείο συνωστισμός.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΉΤΕ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΈΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ .

δημοσιευουμε ΑΥΤΟΎΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΉ -ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΣ

 

ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ διαμαρτυριας και καταγγελίας των μεθοδεύσεων τους 14/8/2015

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου