Γ/Σ ΣΥΝ/ΧΩΝ 7 ΜΑΙΟΥ 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝ/ΣΗ 7-5-2015  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ωρα 10 π.μ

θέματα Η/Δ

1. Διοικητικός απολογισμός

2.Εκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

3.Προυπολογισμός έτους 2015

4.Εγκριση ημερομ αρχαιρεσιών

5. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

6. Διάφορα

 

Συν/φοι ,ισσες Συνταξιούχοι τ Εμπορικής

Ο Σύνδεσμος Συστεγασμένων Συνταξιούχων Εμπορικής ενημερώνει τους φίλους του και όποιον ενδιαφερόμερνο για την πορεία του ,οτι από ιδρύσεως του σκοπό έχει την συμμετοχή στα  συλλογικά δρώμενα του χώρου μας και την επιδίωξη των συνεργασιών σε όλα τα επίπεδα Συλλόγου -ΟΣΤΟΕ -ΑΓΕΣΣΕ .

Ηδη στό τελευταίο  Συνέδριο της ΟΣΤΟΕ επιδιώξαμε συνέργειες με ομορους χώρους όχι κατ ανάγκη τους παραδοσιακούς δηλ  τις  επώνυμες πολιτικοσυνδικαλιστικές παρατάξεις αλλά όπως γνωρίζετε η συνήθεια στην Ελλάδα υπερτερεί των αναγκών και έτσι είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί ο απαραίτητος απογαλακτισμός των ατόμων .

Ετσι επαφίεται στην προσωπικότητα καθενός από μας να επιλέξουμε το καλύτερο κάθε φορά προσαρμοζόμενοι στην πραγματικότητα και να συμμαχήσουμε ως τακτική με εκείνους που θα έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες να επιβάλλουμε τίς απόψεις μας πρός το κοινό συμφέρον .

Η συνεργασία μας σε επίπεδο ΟΣΤΟΕ μας έδωσε την δυνατότητα να εκλέξουμε και στην ΑΓΕΣΣΕ εκποσώπους και το θέμα μας είναι αν στην επικείμενη εκλογοαπολογιστική συνέλευση του ΣΣΕΜ θα πάμε μόνοι μας ως συστεγασμένοι η θα συνεργασθούμε αναγκαστικά λόγω καταστατικών δεσμεύσεων .

η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΩΝ θεωρεί ότι  η συνεργασία είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ όμως τα άτομα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ να επιλέξουν την πορεία τους και την στάση τους .

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργητικά στην Γενική Συν/ση της 7-5-2015 και στην συνέχεια θα βρεθούμε για τα περαιτέρω .

ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΩΝ ειναι ελεύθεροι άνθρωποι δεν έχουν ανάγκη πατροναρίσματος και καθοδήγησης δεν επιθυμύμε την χειραφέτηση κανενός όμως εκτιμούμε ότι η κίνησή μας ως προβληματισμός παραμένει και θα παραμείνει ως ΤΑΚΤΙΚΗ όμως είναι ανάγκη να συμβιβαζόμαστε με την πραγματικότητα .

Περάσαμε από παρατάξεις ως εν ενεργεία κατανοούμε την κατάσταση δεν αποδεχόμαστε όμως ότι ως συνταξιούχοι με αυτά που τραβάμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια λογική .

Η ΨΗΦΟΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΠΙΣΗς

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ν ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ......επί του θέματος για τα περαιτέρω