Copyright © 2012 3set.gr
Development:: Web intelligence

ΠΕΡΙ ΔΑΝΕΙΩΝ αναξιοπαθούντων συνταξιούχων ΕΤΑΤ-ΕΤΕΑΜ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΣΥΝ/ΦΟΙ -ΙΣΣΕΣ

Ζούμε τα τελευταία χρόνια τον εφιλαλτη της ζωής μας !!!

Ζούμε κάτι που δεν μπορούσαμε ούτε να σκεφθούμε ούτε να προβλέψουμε !!

Ζούμε σε σύγχιση ψάχνοντας για το ποιός και τι έφταιξε και γκρεμίστηκαν τα όνειρά μας !!

Η περήφανη  γενιά του πολυτεχνείου ,των αγώνων και των κοινωνικών κατακτήσεων απολογείται για Τους λίγους εφιάλτες !!

Η περήφανη Ελλάδα ντροπιάστηκε τρέχοντας ζητώντας κυριολοκτικά ελεημοσύνη απ τους θύτες της

Αναγκάστηκε να προσφύγει σε μέτρα και πράξεις που μειώνουν τον λαό της  !!

και το κυριότερο να φαίνονται ως σωτήρες τωρινοί ή μελλοντικοί αυτοί που συνέβαλλαν στην σημερινή κατάντια της !!

ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ αξιολογείστε το και θα δείτε τις ομοιότητες με τα γενικότερα

Οι συνταξιούχοι μας η μεγάλη πλειοψηφία των τίμιων συναδέλφων που μόχθησαν λοιδωρήθηκαν,ταπεινώθηκαν ,τρομοκρατήθηκαν ,κρύφθηκαν ,απελπίσθηκαν κανένας δεν ενδιαφέρεται για την διεκδίκηση των περικοπών μας για την μείωση του επιπέδου της ζωής μας .

Οι επαγγελματίες μεγαλοσυνδικαλιστές μας εξαγόρασαν οι περισσότεροι τον βαθμό του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ και κάποιες λιλιάδες ευρόπουλα μπόνους εκ της θέσης των και τώρα το παίζουν αγωνιούντες μαζί με το πόπολο και το κυριότερο το πόπολο πους πιστεύει και τους ψηφίζει μετά μανίας βγάζοντας τους ίδιους και τους ίδιους στο συλλογικό μας όργανο τον Σύλλογο συνταξιούχων, τα παλιά δοκιμασμένα και αφερέγγυα υλικά και περιμένει να λυθούν τα προβλήματά μας .

ΟΙ ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ εγκαιρα διαχωρήσαμε την θέση μας και αναλάβαμε τις ευθύνες μας σας καλούμε να κάνετε το ίδιο ξεκολώντας απ το χθές που μας χαντάκωσε

μάλιασε η γλώσσα μας να λέμε ότι τα σημαντικά ως σύλλογος συνταξιούχων δεν είναι οι παρατάξεις και οι κομματικοπολιτικές ιδεολογίες παρά είναι μόνο τα ΑΜΕΣΑ προβλήματά μας η ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ -Η ΥΓΕΙΑ -ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ που έχουν σχέση με το επίπεδο της ζωής μας .

ΟΙ ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ η ΔΗ ΣΥΝ Ε (δημοκρατική συνεργασία ενότητας ) παλεύουμε συμμετέχοντας και  προτείνοντας σε όλα τα θέματα με γνώμονα το γενικό συμφέρον των συναδέλφων συνταξιούχων μας .

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ διαβάστε την πρότασή μας περί αγωγών

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΠΕ

ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ απευθυνθήτε στην κ Δρακωνάκη και ρυθμίστε τα υπόλοιπα με το 30% και ότι προβλέπεται για την διευκόλυνσή μας

Μάλλιασε η γλώσσα μας να λέμε στις ηγεσίες να πάνε στην νέα τράπεζα για συνολικλη ρύθμιση των οφειλών μας είτα αυτά είναι στεγαστικά ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  είτε είναι  Β ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΙΤΕ καταναλωτικά είτε είναι κάρτες είτΕ με προσημείωση είτε χωρίς. το υπάρχον ,,ολα σε ένα ,νοικοκυρεμένα της ALFA BANK είναι κάτι που θα μπορούσε να μας εξυπηρετήσει στα μέτρα μας και στην ιδιαιτερότητά μας .

ΠΆΝΤΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ  ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ δυστυχώς η ηγεσία των συνταξιούχων ούτε την κλαδική δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ασχολούνται με σοβαρά θέματα μάλλον οι ίδιοι φαίνεται πως δεν χρωστάνε γιαυτό μάλλον δεν τους ενδιαφέρει .

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε αποστείλει επιστολές αλλά δυστυχώς άλλο η Διοίκηση του σωματείου με 10-12.000 μέλη και άλλο μια παράταξη ένας σύνδεσμος που δεν έχει εκλέξει ούτε σύμβουλο στο Δ/Σ

 

Προσθήκη νέου σχολίου